Efter listframgångarna med återutgivningarna av Noice två första album är det nu dags för ännu ett Noice-album från Wild Kingdom, även denna gång i en exklusiv begränsad upplaga.

Detta dubbelalbum har titeln Först. Sist. För alltid. och innehåller bland annat Noice första studioinspelning från 23 maj 1979, med råa och opolerade versioner av låtarna som senare blev det legendariska debutalbumet Tonårsdrömmar.
Dessutom ingår Noice sista studioinspelning med sångaren Hasse Carlsson, vilka gjordes 1995. Dessa 10 ”bortglömda” låtar från albumet Vild vild värld är chockerande starka.

Något som lär glädja gruppens många fans extra mycket är två unika bonusspår: Demos med originalsångaren Hasse Carlssons allra sista inspelningar, gjorda 1998 och 1999.
Omslaget är utvikbart (gatefold sleeve) och innehåller aldrig tidigare publicerade bilder samt liner notes skrivna av Noice grundare och frontfigur Peo Thyrén.

Hela plattan är remastrad i år, vilket får inspelningarna att låta bättre än någonsin.

”Det är helt otroligt att intresset för Noice bara fortsätter att växa och växa och växa så många år efter att vi fick vårt genombrott i början av 80-talet. SVT:s dokumentär om Noice har setts av mer än en miljon och musikalen om hur bandet startade av mer än 14 000.
I sommar kommer vi spela på flera av Sveriges största festivaler. Det som har händer nu känns faktiskt helt overkligt, och den här plattan är ytterligare ett steg i Noice framgångssaga.” säger Peo Thyrén i Noice.

Tracklist!
ROCK´N´ROLL Å DROGER
NINA
DU E INTE MAN
(JAG E TRÖTT PÅ) TONÅRSDRÖMMEN
TELEVISION
JAG VILL INTE VA (SOM ALLA ANDRA)
JAG KOMMER INTE IN
NU BRYTER JAG UPP
CITYHETS
SOM I GAMLA FILMER
VILD VILD VÄRLD
SEPTEMBER
PÅ MIN RADIO
VRID TIDEN TILLBAKS
LONDON 77
REGNET FALLER
STJÄRNOR ÖVER STOCKHOLM
SPRING FÖR DITT LIV
ALLT SOM JAG VILL HA
TELEFONEN RINGER
VILD VILD VÄRLD (AKUSTISK VERSION)

Noice – Först. Sist. För alltid. – Release 20220708 på Wild Kingdom / Sound Pollution

Förboka: https://smarturl.it/KING113